HTML

Megosztom

Turkálók

Véleményetek

Licenc

Creative Commons Licenc

Bigyók

tracker


View Krisztian Koronics's profile on LinkedIn

ötlet #61: csiriptréner

2008.11.10. 12:04 :: Koronix

Minden évben télen belevágok egy diétába (rendszerint az 1000 kalóriásba) ellensúlyozandó a tavasztól őszig tartó gasztronómiai felfedezőtúráim eredményét. Ennek megkezdéséről, jó közösségi polgárként, írtam is a Turulcsiripen (ami a magyra Twitter). Természetesen, jöttek is a jótanácsok, milyen diétát lehetne még csinálni és hogy a mozgás mennyire fontos. És valóban.

 
Arra gondoltam, hogy kitünő platform lehetne a csirip a diétázóknak. Egy @csiriptrener felhasználó küldhetne minden nap mozgás vagy étkezési tervet, válaszolhatna a kérdésekre stb.
 
Sok diétás oldal létezik, így nem azt jelenti, hogy egy turulcsiripes életmód-program hatalmas közönséghez juthatna el (mondjuk angolul a Twitteren már más lenne a helyzet), hanem egy új közösség felé való nyitásban segíthetne, és talán a sok Twitter pénzcsináló megoldás közül még bevételt is hozhatna a fenntartójának.
 
Persze, ha a bálna sokat repül, mi tovább gyarapodunk. ;)
 
fotó: bjdraw

 

az ötlet szerintem: (3/5)
az ötlet szerintetek: (4,3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: üzenőfal social network ötlet offline microblogging

A bejegyzés trackback címe:

https://otletlada.blog.hu/api/trackback/id/tr24760430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


SocialTwist Tell-a-Friend

süti beállítások módosítása