HTML

Megosztom

Turkálók

Véleményetek

Licenc

Creative Commons Licenc

Bigyók

tracker


View Krisztian Koronics's profile on LinkedIn

ötlet #63: vágd a centit

2008.12.08. 14:12 :: Koronix

 Várod már az év végi utolsó munkanapot; messzinek tűnik még a nyári vakáció; túl sok van még hátra a próbaidődből - vágod már a centit? Aki volt katona, az biztos emlékszik arra az időszakra, amikor előkerült a centiméter és naponta az olló. De talán egyre kevesebb az aki uniformist húzott annak idején, és egyre többen üldögélünk a gépek előtt várva, hogy eljöjjön '"az a nap". A Facebook magyarítása és az iWiW app-ok megjelenése talán megfelelő felületet biztosítana egy centi vágó programocskához is. 

 
Az alkalmazás lényege, hogy megadunk egy időpontot magunknak a jövőben (pl. a nyári nagy utazásunk időpontját vagy a felmondási idő utolsó napját), kiválasztjuk hogy milyen témakörbe illik (pl. utazás vagy esküvő vagy születésnap vagy állás stb.), beírjuk a témát és megadjuk az email címünket. Azaz ettől az eseménytől visszafelé "vágjuk a centit".
A rendszer pedig egyrészt tartja bennünk a lelket ("már csak egy hetet kell kibírnod és...") emailben, magában az app-ban pedig visszaszámolna, másrészt időről időre küldhetne hasznos információkat is. Utazáshoz például linket a célország képeivel vagy élménybeszámolókat, a karrierünk változásához tippeket és esetleg jogi tanácsokat, hogy minden rendbe menjen és minél előbb eljöjjön a nagy nap. Így nem csak hangulatos lenne, hanem hasznos is.
 
És mivel a kategóriát is kiválasztottuk, valamint témát is megadtuk szövegesen, így üzleti/reklám szempontból is értékes lehetne egy ilyen jól célozható adatbázis.
az ötlet szerintem: (3/5)
az ötlet szerintetek: (3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: turizmus üzenőfal email ötlet job linkmegosztók iwiw app

A bejegyzés trackback címe:

https://otletlada.blog.hu/api/trackback/id/tr4811040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


SocialTwist Tell-a-Friend

süti beállítások módosítása