HTML

Megosztom

Turkálók

Véleményetek

Licenc

Creative Commons Licenc

Bigyók

tracker


View Krisztian Koronics's profile on LinkedIn

ötlet #76: powerpoint karaoke

2010.10.29. 09:02 :: Koronix

Tegnap volt szerencsem egy kisebb, underground konferencian resztvenni ahol a reszvevok (a TED-hez hasonloan) szabadon valasztott, erdekes temakat prezentalhattak par percben. Maga az eloadasok is erdekesek voltak, azonban a prezentaciokat koveto utolso jatek igazan megfogott.

A PowerPoint karaoke-t nem enekelni, hanem szabadon improvizalva eloadni kell. A szervezok altalaban egy random kep es szovegsorozatbol allitanak elo prezentaciot vagy valaki mas korabbi eloadasat veszik elo, melyet (most itt legalabbis) automatikus lejatszasra allitanak ~15 masodperces leptetessel. A jatekos csak a "szinpadon" talalkozik eloszor a prezentacioval es igy szabadon asszocialva kell minel ertelmesebb/elvezetesebb prezentaciot tartania a kozonsegnek csillogtatva prezentacios kepesseget. A PowerPoint karaoke egyebkent nem csak remek szorakozas, hanem segithet abban is, hogy a sajat prezentacios keszsegunket fejlesszuk vagy akar interjukon is bevetheto olyan pozicioknal amiknel fontos a gyors helyzetfelismeres.

PowerPoint karaoke videokat itt nezhettek meg.


Alig varom, hogy odahaza is egyszer kiprobaljuk. :)

az ötlet szerintem: (5/5)
az ötlet szerintetek: (5/5)

1 komment

Címkék: ötlet light prezentacio

A bejegyzés trackback címe:

https://otletlada.blog.hu/api/trackback/id/tr292407060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



SocialTwist Tell-a-Friend

süti beállítások módosítása