HTML

Megosztom

Turkálók

Véleményetek

Licenc

Creative Commons Licenc

Bigyók

tracker


View Krisztian Koronics's profile on LinkedIn

ötlet #36: ki lehet ő?

2008.01.10. 16:57 :: Koronix

Előfordult már, hogy a családi fotón egy olyan arcot találtatok, akit nem tudtatok hova rakni? A nyaraláskor/bulin készült képen egy ismeretlen arc is szerepelt? Közös képet készítettetek a táborban, de a nevére sem emlékszel már a lánynak/fiúnak? Szerinted te hány japán túrista fotóján vagy rajta? Vicces, aranyos a dolog, de ki a fene lehet ő? Talán az internet segítségével kideríthető lenne.

Réges régen az FHM hozott létre egy oldalt "Who the hell are you?" címmel, ahova pont ezeket a képeket várták. De ez egy régi sztori és a lehetőségben sokkal több van, szerintem.
A közösségi hálózatok korában szinte minden nemzetnek megvannak a saját bejáratott rendszerei (a magyaroké pl. az iwiw és remélem hamarosan a Facebook). Azokon a rendszereken, melyekre lehetőség van új modult fejleszteni megvalósítható lenne egy olyan applikáció, amely pont ezeknek a fotós ismeretleneknek az azonosítására szolgálna. Vagy akár ott vannak a hazai és nemzetközi képkezelő szolgáltatások...

Pár millió ember közül egy csak felismeri az illetőt (vagy magát)! Az illusztráción lévő hölgyel pl. Bécsben találkoztam, szingapúri ha minden igaz, beszélgettünk és vettem képet is tőle - de fogalmam sincs ki lehet. Ki lehet ő?

Ha megcsináltátok és van belőle pénzetek kicsit dotálhatjátok a bloggert... ;)
az ötlet szerintem: (5/5)
az ötlet szerintetek: (3,7/5)

2 komment

Címkék: wom widget social network ötlet szájhagyomány

A bejegyzés trackback címe:

https://otletlada.blog.hu/api/trackback/id/tr84292354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atleta.hu · http://www.atleta.hu 2008.01.25. 23:14:00

Jopofa otlet, de nem mukodokepes. Te vegigneznel naponta tobb tiz-szaz arcot azert, hogy 1-2 havonta rabokhess egyre, hogy ismered?

Alex_79 2008.02.02. 17:39:58

ezt már 6 éve is beszéltük, emlékszel?


SocialTwist Tell-a-Friend

süti beállítások módosítása