HTML

Megosztom

Turkálók

Véleményetek

Licenc

Creative Commons Licenc

Bigyók

tracker


View Krisztian Koronics's profile on LinkedIn

ötlet #39: kabáthoz a gombot

2008.02.02. 09:33 :: Koronix

Talán nincs is olyan ember a földön, akinek ne szakadt volna le egyszer is a gomb a ruhájáról. Ugyebár elvileg ez nem gond, ha rögtön észrevesszük, amikor elhagyjuk vagy kaptunk pótgombot. Elvileg. Mert a gomb visszarögzítéséhez cérna és tű is kellene.

Nem hiszem, hogy túl nagy költség lenne a gyártóknak a ruhadarabba "bevarratni" egy nem túl feltünő és egyáltalán nem balesetveszélyes helyre egy olyan kis műanyag tokot, amiben egy műanyag tűt és némi cérnát tesznek. Mert lehet, hogy régen minden faluban volt szatócs bolt és a tű az alapfelszerelés részét képezte, de ez mára már igencsak nincs így. Egy leszakadt nadrággombbal pedig még a gomb birtokában sem tudunk semmit kezdeni...
az ötlet szerintem: (2/5)
az ötlet szerintetek: (1,6/5)

1 komment

Címkék: ötlet offline

A bejegyzés trackback címe:

https://otletlada.blog.hu/api/trackback/id/tr77321817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zazie · http://criticalmiss.blog.hu 2008.07.04. 17:40:51

Erre a célra egy csipeszt lehetne rendszeresíteni. Na, abbahagyom. :)


SocialTwist Tell-a-Friend

süti beállítások módosítása