HTML

Megosztom

Turkálók

Véleményetek

Licenc

Creative Commons Licenc

Bigyók

tracker


View Krisztian Koronics's profile on LinkedIn

ötlet #46: írjál sajtóközleményt ész nélkül

2008.06.12. 11:52 :: Koronix

Nehéz reggelem volt. Karma Felejtsük el a sajtóközleményeket! po(dca)st-ja után nézegettem át a feedjeimet és akadtam mindjárt egy gyöngyszemre. Azt hiszem ha valaki a két linket a fenti sorrendben megnézi (meghallgatja), akkor rögtön a legmélyebb PR bugyrokban találja magát és megérti Karma kirohanását. Azoknak, akinek meg még ezek után sem esik le a tantusz, egy lelkes PR-os & programozó páros csinálhatna egy őket kielégítő rendszert.

Korábban volt egy nagyszerű oldal, a levantartoztatva.hu (sajnos már/most nem elérhető), ahol egy előre megírt sablonba pár adat (név, kor, lakhely stb.) megadásával mindenféle elképeztő hírt lehetett generálni, amit utána elküldhettük ismerősünknek.

Az ötlet nem egetrengető (remélem, hogy sokkal inkább elriasztó): előre megírt satóközlemény-sablonokba a cég nevét, vezetőjét, termékét stb. beírva máris fantasztikus, egyedülálló, fergeteges és új kategóriát teremtő termékről szóló örömódát kaphatnánk. Az elküld gomb megnyomásával pedig a "legszakszerűbb és legagilisabb" portálokhoz, újságokhoz juttathatnánk el a cégünket fényező hírt.

Kiváncsi lennék hányan közölnék le... :/
az ötlet szerintem: (1/5)
az ötlet szerintetek: (4/5)

1 komment

Címkék: pr mashup ötlet light márkaevangálizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://otletlada.blog.hu/api/trackback/id/tr41516246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koronix · http://otletlada.blog.hu/ 2008.06.13. 15:45:08

Ma kaptam a linket egy sajtóközleményeket gyűjtő oldalról: www.news4business.hu/ Lehet ihletet meríteni!


SocialTwist Tell-a-Friend

süti beállítások módosítása