HTML

Megosztom

Turkálók

Véleményetek

Licenc

Creative Commons Licenc

Bigyók

tracker


View Krisztian Koronics's profile on LinkedIn

hamarosan új rovat indul az Ötletládán

2008.11.13. 14:48 :: Koronix

Új tematikával egészül ki hamarosan az Ötletláda és ha tetszik folymatosan frissülni is fog. Olyan vállalkozási ötleteket is igyekszem megosztani veletek a jövőben a jelenlegi gondolatok mellett, amikbe akár hobbiszinten, akár munka után vagy hétvégén is belevághattok. Vagy ha nem is vágtok bele, azért új gondolatokra és tettekre sarkallhat benneteket - hiszen az Ötletládának leginkább ez a célja.

 
Olyan konkrét vállalkozási ötleteket szeretnék összeszedni és megosztani veletek, amihez kevés vagy szerintem még kifizethető pénz kell csupán (SOHO). Amikre talán ha egy saját teljes vállakozást nem is feltétlenül érdemes indítani, de azért akár egy kis plusz pénzt termelhet a családi kasszába vagy csak jóérzéssel fog eltölteni és kedvet csinál máshoz. Természetesen nem akarom magam beleártani olyan szakmák részleteibe, amikhez nem értek - viszont szívesen megosztom veletek azt, amit nekem sikerült kiderítenem, megtalálnom és ahogy én látom a abenne rejlő lehetőséget. És erre a rovatra is igaz lesz, ahogy az Ötletláda összes többi "papírfecnijére", hogy a ti építő hosszászólásaitokkal válhat majd teljessé - ha hozzáadtok a közöshöz, többet kaptok vissza.
 
Ezért fogadjátok majd az új rovatot fenntartásokkal, de szerettel. Hiszen csodák és varázsütések nincsenek, de vannak gondolkodó, kreatív emberek, akik együtt akár csodát is tehetnek. És persze számoljatok majd be a tapasztalataitokról! :)
 

1 komment

Címkék: vállalkozás job

A bejegyzés trackback címe:

https://otletlada.blog.hu/api/trackback/id/tr89767140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



SocialTwist Tell-a-Friend

süti beállítások módosítása