HTML

Megosztom

Turkálók

Véleményetek

Licenc

Creative Commons Licenc

Bigyók

tracker


View Krisztian Koronics's profile on LinkedIn

ötlet #47: hírek versus hírek

2008.06.13. 16:17 :: Koronix

Kis hazánk hírfolyamában kevés olyan gazdasági/politikai hír jelenik meg, ami ne lenne fekete és fehér színben is tálalva, szintén népszerű sport a hírekre való reagálás, cáfolat, bocsánatkérés. De olyan is előfordul, hogy ugyanazon a napon két különböző sajtóorgánum (jaj!) két egymásnak ellentmondó hírt közöl le. Ezeket a hírgyűjtő oldalak szépen egymás alatt felsorakoztatva az olvasóra bízzák annak eldöntését, hogy éppen melyik cím vonzóbb számára. Pedig érdekes és mókás kalandokba bocsátkozhatunk a hírek egymás mellett olvasásával.

Valószínűleg érdekes tükröt állítana elénk (és a sajtó elé) egy olyan hír-rendszerező oldal, ahol egy hírhez nem csupán a tartalomban hozzá relevánsként tartozó oldalak lennének még felsorolva, hanem kifejezetten két cikk, post stb. szembeállítva. Az oldalon található cikk mellett pl. egy versus gomb megnyomásával rögtön hozzájuthatnánk a másik oldal véleményéhez. Kommentelhetnénk vagy szavazhatnánk arra, hogy nekünk melyik a szimpatikusabb. Persze ezt a pro és kontra hangulatot akár vizuálisan is ábrázolhatjuk pl. átváltáskor inverz szineket használva...

Téma azt hiszem lenne bőven: kormány vs. ellenzék, két blogger vitája, homár cikk vs cég reakció stb.

A szerkesztést pedig amennyire lehet, természetesen, érdemes lenne automatizálni, de egy olyan kis közösség, mint amilyen pl. a Propeller mögött is áll szép pillanatokat szerezhetne mindannyiunknak.

az ötlet szerintem: (2/5)
az ötlet szerintetek: (3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: rss social network mashup ötlet linkmegosztók márkaevangálizmus vote

A bejegyzés trackback címe:

https://otletlada.blog.hu/api/trackback/id/tr87518536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


SocialTwist Tell-a-Friend

süti beállítások módosítása