HTML

Megosztom

Turkálók

Véleményetek

Licenc

Creative Commons Licenc

Bigyók

tracker


View Krisztian Koronics's profile on LinkedIn

ötlet #59: otthoni hűtött kínálat

2008.09.15. 16:28 :: Koronix

 Azok közé a férfiak közé tartozom, akik előszeretettel nyitogatják a hűtőt. Végigpásztázzák, hogy mi a kínálat és impulzus alapon veszek ki belőle valamit. Mondanom sem kell, hogy a feleségem csöppet sem örül ennek a kedvtelésemnek. De milyen lehetne akkor álmaim hűtője?

 
A borhűtők megjelenése óta biztos vagyok benne, hogy üvegajtós. Azonban a hagyományos hűtőknek megfelelő polcos felépítéssel. Az ajtóban elég lenne egy alsó italtartó rekesz, ami elfedi a zöldség és gyümölcstartó dobozt. Az üveges rész egy legalább két rekeszes külön nyitható, hagyományosan teleajtós fagyasztón áll - így még jobban szemmagasságba emelve a kínálatot.
 
Remélem, hogy már van ilyen. Ha tudtok róla, kérlek, linkeljétek be!
 
Ha nem lenne, akkor pedig nagyon várom. Szerintem az élelmiszergyártóknak is érdekes lenne, el tudom képzelni, hogy kimutathatóan megnő a hűtve tárolható termékek fogyasztása.
az ötlet szerintem: (4/5)
az ötlet szerintetek: (3,4/5)

4 komment

Címkék: navigáció ötlet offline reklámtárgy

A bejegyzés trackback címe:

https://otletlada.blog.hu/api/trackback/id/tr36664656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabó Timi 2008.10.12. 09:04:54

És akkor hol maradna a szokásos meglepetés, hogy mi van a hűtőbe?

thingol · http://godisagirl.eu 2008.10.23. 20:15:42

engem biztos zavarna, hogy látnám, mekkora kupi van a hűtőben, de ha rendbe van minden rakva, akkor jó ötlet, nem melegedne fel a hűtő, mert nem tudok választani :P

atleta.hu · http://www.atleta.hu 2009.04.29. 02:22:48

A bazi vastag hutoajto feltehetoleg jobban szigetel, mint 1-2 uveglap. Ha jol tudom ezek belul muanyag szigetelohabokkal vannak tolve. Plusz tenyleg nem feltetlenul esztetikus. Viszont dragaert szinte minden hulyeseget el lehet adni: lehetne benne nehany kamera az ajton pedig egy LCD :). Hizokurazoknak pedig akar egy web szerver is, hogy a szobabol is ra tudjanak nezni ;)

sinkovitsa 2009.07.13. 15:13:43

Nem biztos, hogy a vendégeimnek sok köze van ahhoz, hogy mi lapul a hűtőmben (pontosabban mi nem -hó végén-) viszont tény, hogy leolvad a hűtő, amíg a tartalmán csodálkozom, a megoldás talán a duplaajtó lenne, kívül a vastag szigetelt hűtőajtó, mögötte a vastag üveglap. Ki lehetne úgy alakítani rajta egy kilincset, hogy akár egyszerre is nyitható legyen, de akár külön-külön is.


SocialTwist Tell-a-Friend

süti beállítások módosítása